Panouri Sandwich Ondasei

Descriere

Conceput pentru utilizarea in cladirile industriale arhitecturale, comerciale si publice. Ondasei este aplicabil pentru orice noua constructie sau proiect de restructurare. Mediul urban, ambele sportive si istorice, poate constata noi spatii si noi lumini in eleganta de constructie traditionala, cu cele mai recente stiluri si culori. Pentru designul acestuia si nuante, Ondasei este o alternativa valoroasa pentru pereti de beton traditionali in timp ce îndeplinesc nevoile tot mai mari pentru economii de energie. Relizata din otel pictat, este de asemenea disponibila in diferite versiuni cu placa exterioara de cupru sau aluminiu. Izolarea termica si acustica caracteristica Isomec Ondasei sunt garantate de un material izolant care adera perfect la suportul metalic.

  • Efect estetic prestigios cu umbre clare.
  •  Modularitate extinsa, instalare simplă si viteza de executie.
  • Impermeabilitate garantata peste timp.
  • Costuri invariabile si costurile de intretinere.
  • Suprafata usor de curatat.

Utilizare

Fatade arhitecturale de noua generatie. Pozitionarea orizontala sau verticala distribuite cu separatoare clasice. Configuratia geometrica a placii externe ia  modelul  undei pozitive, oferind aspectul inovator al panoului, placut si elegant. Pot fi aplicate la toate tipurile de structuri: metal beton si lemn.

Caracteristici

Partea exterioara a panoului placa,construit pentru a dezvolta o unda pozitiva, poate fi pre-vopsit din otel zincat, pre-aluminiu pictat sau cupru natural. Partea interioara a panoului este pre-vopsita din otel zincat. Grosimea de izolare din poliuretan, este un punct valoros pentru a stopa pierderile de caldura in timpul iernii si expunerea la soare vara. Panoul de fixare este expus.

Detalii Tehnice

ondasei1 (1) - Copy

Materiale izolatoare

Putere de izolant poliuretanic rigid, poliuretan expandat (PUR), cu urmatoarele standarde de calitate: conductivitate termica standard initiala: λ > 0,020 W/mK (UNI EN de mai sus 12667); total densitate: 40 kg/m3 ±10% (UNI EN 1602); continutul cu celule inchise: 90-95% (2856 ASTM); puterea de compresie: >100kPa (UNI EN 1607); stabilitate dimensionala de la -25°C/+80°C < 1% (UNI EN 826).

ondaseiTab

Ondasei1 - Copy

Suporturi de metal plate

Otel zincat, pre-vopsite de otel, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10346).
Role din otel inoxidabil, naturale sau de finisaj de satin, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10088).
Role din aliaj de aluminiu, finisaj natural, in relief si pre-vopsit, grosime intre 0,6 si 0,8 mm (UNI EN 485).
Role din cupru, grosime intre 0,5 si 0,8 mm (UNI EN 1172).