Panouri Sandwich IsoTP

Descriere

Economisirea de energie devine din ce in ce  mai mult o problema critică. Prin urmare Isomec este specializat in dezvoltarea de produse care utilizează componente de înaltă putere izolantă. Ecran plat specific pentru a crea pereti, prefabricate, casete de camere frigorifice, târg comercial cabine, uşile culisante şi contra-plafoane este ideal pentru desenele ca apelul component pentru lejerităţile, soliditatea şi izolarea. Disponibile într-o gamă largă de variante, contribuie la un nou fel de arhitectura, simpla, utila si clara.

  • Rezistenţa termică şi stabilitate mecanica
  • Modularitatea larga şi finalizarea rapida a sarcinilor
  •  Stabilitate dimensionala, suplete
  •  Curatare superficiala usoara
  • Flexibilitatea design-ului.

Utilizare

Panou de metal autoportant izolat cu poliuretan,conceput pentru pereţi de clădiri industriale şi comerciale, camere frigorifice de uscare şi de compartimentare în general.Parte corect vopsita trebuie să fie respectata la instalare: partea marcată “DIN INTERIOR” trebuie să fie orientată spre interior.

Caracteristici

SOTP este o gamă de metal, panouri autoportante izolate cu poliuretan cu articulaţiile elastice de canelat proiectate pentru fatade si partitionare. Gama de ISOTP este furnizata cu cinci tipologii finale: “Standard”, “Smooth”, “SLAT”, “micro” şi “AG”.

IsoTP1

Materiale izolatoare

Putere de izolant poliuretanic rigid, poliuretan expandat (PUR), cu următoarele standarde de calitate:conductivitate termica standard iniţială: λ > 0,020 W/mK (UNI EN de mai sus 12667); total densitate: 40 kg/m3 ±10% (UNI EN 1602); conţinutul cu celule închise: 90-95% (2856 ASTM); puterea de compresie: >100kPa (UNI EN 1607); stabilitate dimensinala de la -25°C/+80°C < 1% (UNI EN 826)

IsoTP2

Suporturi de metal plate

Oţel zincat, pre-vopsite de oţel, grosime între 0,4 şi 0,8 mm (UNI EN 10346).
Role din oţel inoxidabil, naturale sau de finisaj de satin, grosime între 0,4 şi 0,8 mm (UNI EN 10088).
Role din aliaj de aluminiu, finisaj natural, în relief şi pre-vopsit, grosime între 0,6 şi 0,8 mm (UNI EN 485).
Role din cupru, grosime între 0,5 şi 0,8 mm (UNI EN 1172).