Panouri Sandwich IsoFocus TP

Descriere

Panoul de ISOFOCUS TP, produs în urma unui sistem productiv inovatoar, consta in doua file de otel cu un strat izolator de vata minerala. ISOFOCUS TP satisface necesitatile de lumina si ale structurilor rezistente la foc. Potrivit pentru pereti ai halelor industriale si rezidentiale, este disponibil intr-o varietate de grosimi pentru a asigura versatilitate in utilizare. De incredere in termeni estetici, permite integrarea cu sisteme arhitecturale diferite.

  •  Comportament optim in caz de incendiu
  •  Siguranta crescuta a cladiri
  •  Instalare usoara si rapida
  •  Integrare arhitecturara si modularitate designului
  •  Disponibiltatea articulatilor simple sau labirint

Utilizare

Produse cu un sistem productiv continuu, ISOFOCUS TP este un panou din tabla, proiectat pentru cladirile industriale si comerciale, pereti cu reactie si rezistenta la incendiu oferite la cerere. Acesta este format din doua folii metalice micro-punctate cu un strat de vata minerala. Proiectat special pentru mediile supuse pericolului de incendiu.

Caracteristici

Panoul autoprtant de metal/vata, conceput pentru pereti si partitiile interne care necesita efectuarea de comportament la foc si izolare acustica. Vata minerala are fasii orientate si este prevazuta in vizualizarea cu privire la fisa de metal, facand panoul monolitic. Articulatia accesibila cu posibilitatea de imbinare simpla sau articulatia labirint. Este recomandat sa nu depaseasca lungimea panoului de 6000 mm.

Detalii tehnice

IsofocusTP1 (1)Materiale izolatoare

Stratul izolator produs cu densitate mare a fibrelor minerale, cu urmatoarele standarde de calitate: standard cu conductivitate termica: λ = 0,042 W/mK (UNI EN de mai sus 12667); total densitate: 100 kg/m3 ±10% (ISO 845); puterea de compresie: >60 kPa (EN 826); de reactie la foc : clasa 0; sunet absorbtie (Th. 50 mm) un 1000 Hz: α = 0.89;

isofocustpTab

isofocustp2Suporturi de metal plate

Otel zincat, pre-vopsite de otel, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10346).
Role din otel inoxidabil, naturale sau de finisaj satin, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10088).
Role din aliaj de aluminiu, finisaj natural, in relief si pre-vopsit, grosime intre 0,6 si 0,8 mm (UNI EN 485).
Role de cupru din cupru, grosime intre 0,5 si 0,8 mm (UNI EN 1172).