Panouri Sandwich Giesse

Descriere

Valoarea estetică a unui perete este adesea critica. Isomec aduce impreuna frumusetea unui perete arhitectural instalat cu o fixare ascunsa de comoditatea de constructie modulara. Ancorarea panoului este efectuata prin intermediul unui imbinari speciale. Giesse este disponibil cu finisaj de suprafata de diamant. Articulatia special ascunsa de acest panou ofera hotarat o mai mare performanta mecanica si izolare decat orice alt produs; panoul extern de diamant micro-scoring imbunatateste aspectul sau.

  • Estetica remarcabila cresterea valoarea imobilului.
  • Articulatia de fixare ascunsa.
  •  Instalare extrem de usoara si finalizarea rapida
  •  Costuri de fixare reduse
  • Garnitura termica mai mare in comparatie cu orice alt tip de perete ranforsat.

Utilizare

Auto-sprijinirea, panoul metalic poliuretanic izoat cu sistem de fixare ascuns, proiectat pentru peretii cladirilor industriale si comerciale si partitionare in general  ce cheama caracteristici estetice particulare. Poate fi montat atat orizontal cat si vertical.

Caracteristici

Labirintul schemei si articulatia izolata, dispunand de un surub potrivit, carcasei inseamna fixarea este complet ascuns de vizualizare si se opreste aerul care trece sau canalele de caldura. Fiecare panou de ambele blocuri de surub de suporturi de metal. Din cauza formei mixte, fixarea este de natura si non prin este aplicat pe zona de pre-aranjate pe marginea tata placa exterioara. Peretii folosind aceste structuri sunt construite de unirea table una la alta.

giesse1 (2)Materiale izolatoare: Spuma poliuretanica

Putere de izolant poliuretanic rigid, poliuretan expandat (PUR), cu urmatoarele standarde de calitate: conductivitate termica standard initiala: λ > 0,020 W/mK (UNI EN de mai sus 12667); total densitate: 40 kg/m3 ±10% (UNI EN 1602); continutul cu celule inchise: 90-95% (2856 ASTM); puterea de compresie: >100kPa (UNI EN 1607); stabilitate dimensionala de la -25°C/+80°C < 1% (UNI EN 826).

giesse2 (2)Suport metalic plat

Otel zincat, pre-vopsite de otel, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10346).
Role din otel inoxidabil, naturale sau de finisaj de satin, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10088).
Role din aliaj de aluminiu, finisaj natural, in relief si pre-vopsit, grosime intre 0,6 si 0,8 mm (UNI EN 485).
Role din cupru, grosime intre 0,5 si 0,8 mm (UNI EN 1172).