Panouri de acoperis ISODOMUS

Descriere

Eleganta formelor traditionale si farmecul nuantelor clasice si antice. Solutia ideala pentru setarile rezidentiale, urbane, sportive si istorice. Designul si culoarea ofera o alternativa pentru acoperisuri traditionale in tigle, desi indeplinesc nevoile tot mai mari pentru economia de energie in acelasi timp. Produse in pre-vopsit, sunt disponibile de asemenea in versiunile cu placa exterioara de cupru sau aluminiu. “ISODOMUS” caracteristicile acustice si izolarile termice sunt garantate de o aderenta perfecta a materialului izolant la suporturile de metal.

  • Estetica remarcabila care reflecta fidelitatea formei de pavaj a plafonului.
  • Mansarda perfect adaptata cu mai puţine obstructii si sarcini reduse în comparatie cu plafonul
  • Instalarea foarte usoara si rapida a stucturii.
  • Impermeabilitate garantata peste timp.
  • Costuri reduse si mentenata complet gratuita.

Utilizare

Ca element al plafonului cu panta >= 16% in sectorul de constructii rezidentiale, este aplicat pe orice tip de structura a pavilionului (lemn si/sau de metal). Placa exterioara a configuratiei geometrice imita conturul unui pavilion clasic de gresie, oferind un aspect placut si elegant panoului.

Caracteristici

Fata exterioara a panoului cu placa profilata poate fi pre-vopsita, din otel zincat, pre-aluminiu pictat sau cuprul natural. Otelul si aluminiu pre-vopsit este disponibil in lut rosu, datorita asemanarii cu dalele de pavilion traditionale. Fata interioara a panoului este pre-vopsita, din otel zincat. Grosimea continua de material izolant poliuretanic ofera bariera pentru iarna optima in timpul dispersiilor de caldura si de soare, vara. Fixarea panoului este expusa.

Detalii Tehnice

isodomus1 (1)

Materiale izolatoare: Spuma poliuretanica

Putere de izolant poliuretanic rigid, poliuretan expandat (PUR), cu urmatoarele standarde de calitate: conductivitate termica standard initiala: λ > 0,020 W/mK (UNI EN de mai sus 12667); total densitate: 40 kg/m3 ±10% (UNI EN 1602); continutul cu celule inchise: 90-95% (2856 ASTM); puterea de compresie: >100kPa (UNI EN 1607); stabilitate dimensionala de la -25°C/+80°C < 1% (UNI EN 826)

isodomusTab

isodomus2 (1)

Suport metalic plat

Otel zincat, pre-vopsite de otel, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10346).
Role din otel inoxidabil, naturale sau de finisaj de satin, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10088).
Role din aliaj de aluminiu, finisaj natural, in relief si pre-vopsit, grosime intre 0,6 si 0,8 mm (UNI EN 485).
Role din cupru, grosime intre 0,5 si 0,8 mm (UNI EN 1172).