Panouri de acoperis IsoCop 5G

Descriere

Panoul plafonului foarte versatil care dispune de estetica placuta. Gama larga de optiuni disponibile permit alegerea unui un produs personalizat pentru a satisface nevoile utilizatorului final. ISOCOP 5G promoveaza un nou design pentru  plafoanele industriale si rezidentiale. Acesta dispune de cinci cutele pentru a optimiza static si este disponibil in gama de grosime larga pentru construirea plafonului. Estetica fiabila care permite integrarea cu un numar de sisteme de acoperire printr-o gama larga de elemente de elemente din metal si iluminat de zi.

  • Garnitura termica mai mare decat orice alt tip de plafon.
  • Rezistenta mecanica ridicata.
  • Flexibilitate de proiectare si modularitate larga.
  • Integrare cu fisa de luminatoare, caroserie si racordurile accesoriilor
  • Rezistenta mecanica ridicata.

Utilizare

ISOCOP 5G este un panou metalic proiectat pentru construirea plafoanelor industriale, comerciale si publice. Ideal pentru acoperisuri mari, este de asemenea potrivit pentru pereti verticali foarte mari. La cerere, placa exterioara poate fi furnizata din cupru, adecvata pentru cladiri rezidentiale si structuri religioase si  stucturi cu setari distincte, din aluminiu sau otel inoxidabil pentru sistemele rezistente la coroziune.

Caracteristici

ISOCOP 5G este o placa dubla, panou autoportant izoat cu poliuretan, cu articulatia de siguranta, proiectat pentru plafonul cu minim 7% panta. Pentru extensiile longitudinale mari, suprapunerea longitudinala poate fi furnizata pentru a minimiza efectul datorat dilatarii termice. Fixare tip cu posibilitatea de a folosi capacele. Este recomandat sa efectuati etanseitatea mixta. Foarte economic in conditii normale de functionare.

Detalii Tehnice

isocop5g1 (1)

Materiale izolatoare: Spuma poliuretanica

Putere izolant poliuretanic rigid, poliuretan expandat (PUR), cu urmatoarele standarde de calitate: conductivitate termica standard initiala: λ > 0,020 W/mK (UNI EN de mai sus 12667); total densitate: 40 kg/m3 ±10% (UNI EN 1602); continutul cu celule inchise: 90-95% (2856 ASTM); puterea de compresie: >100kPa (UNI EN 1607); stabilitate dimensinala de la -25°C/+80°C < 1% (UNI EN 826)

isocop5gTab

isocop5g2 (1)

Suport metalic plat

Otel zincat, pre-vopsite de otel, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10346).
Role din otel inoxidabil, naturale sau de finisaj de satin, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10088).
Role din aliaj de aluminiu, finisaj natural, in relief si pre-vopsit, grosime intre 0,6 si 0,8 mm (UNI EN 485).
Role din cupru, grosime intre 0,5 si 0,8 mm (UNI EN 1172).