Panouri de acoperis ISOCOP 3G

Descriere

Expertiza Isomec in R&D si de productie a condus la dezvoltarea ISOCOP 3G: un panou cu trei sectiuni de profil ondulat si cu balama dublu ascunsa, care il  fac foarte robust si complet impermeabil, pentru orice tip de lemn, otel sau sub-structura beton. Disponibil în gama de grosime larga pentru constructia plafonului. Socul estetic este garantat si de asemenea poate fi combinat cu sistemele fotovoltaice integrate partial si accesoriile clasice ale plafonului.

  • Rezistenta termica  si mecanica in conformitate cu normele
  • Costuri reduse comparativ cu alte tipuri de acoperis.
  • Suprapunerea longitudinala
  • Integrare cu fisa de luminatoare, caroserie si racordurile accesoriilor
  • Integrare cu sistemele fotovoltaice

Utilizare

ISOCOP 3G poate gazdui in portiunea plata cutele cuprinse intre diferitele tipuri de module fotovoltaice pentru a obtine tensiunea de alimentare dorita si, care face ISOCOP 3G un panou solar potrivit pentru un numar de aplicatii: ale plafonului, elemente de reflexie a soarelui, termice si de izolare acustica. Adaptabil la hangare, cladiri publice industriale si centre sportive, precum si cladiri rezidentiale si uneori utilizatorilor casnici.

Caracteristici

Panoul metalic autoportant, poliuretanic-izolat pentru de acoperisuri dublu-ascutite cu panta minima de 7%. Prin fixarea cu posibilitate de utilizare a capacelor palierelor. Este recomandat să efectuati etanseitatea mixta. Foarte economic in conditii normale de functionare. Pentru aplicatii cu sistem fotovoltaic, finisarea fina pe suprafata externa este necesara.

Detalii Tehnice

isocop3g1 (1)

Materiale izolatoare: Spuma poliuretanica

Putere de izolant poliuretanic rigid, poliuretan expandat (PUR), cu urmatoarele standarde de calitate:conductivitate termica standard initiala: λ > 0,020 W/mK (UNI EN 12667); total densitate: 40 kg/m3 ±10% (UNI EN 1602); continutul cu celule inchise: 90-95% (2856 ASTM); puterea de compresie: >100kPa (UNI EN 1607); stabilitate dimensinala de la -25°C/+80°C < 1% (UNI EN 826).

isocop3gTab

isocop3g2 (1)

Suport metalic plat

Otel zincat, pre-vopsite de otel, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10346).
Role din otel inoxidabil, naturale sau de finisaj de satin, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10088).
Role din aliaj de aluminiu, finisaj natural, in relief si pre-vopsit, grosime intre 0,6 si 0,8 mm (UNI EN 485).
Role din cupru, grosime intre 0,5 si 0,8 mm (UNI EN 1172).