Panouri de acoperis IsoAgri

Descriere

Isomec a dezvoltat un panou sandwich special pentru plafonul în sectorul agricol: pasari de curte, grajd sau adapost porcine, au,  de fapt, nevoi diferite in termeni de performanta, culoare, dar nu si durata. Personalul nostru tehnic priveste aceste diferente pentru a crea un produs de rezistenta la substante chimice de origine animala. Animale dvs vor trai in adaposturi de clasa business.

  • Rezistent la coroziune
  • Izolarea termica mai mare decât orice alt tip de plafon.
  • Instalare foarte usoara si rapida.
  • Costuri de mentenata reduse.

Utilizare

Expertiza Isomec in sectorul agriculturii este rezultatul a multi ani de activitate in producerea si asamblarea instalatilor specifice; agricultorii aprecieza in mod deosebit plafoanele care utilizeaza produsele noastre din cauza ca sunt extrem de usor de intretinut.

Caracteristici

Fata exterioara a placii profilate la rece poate fi zincata, pre-vopsita, naturala sau pre-vopsita de aluminiu, cupru sau otel inoxidabil. Din otel si aluminiu pre-vopsirea este disponibila in diverse nuante. Partea interna a centralei este in rasina de poliester ortoftalica intarita in fibra de sticla. Consistente de grosime a materialului din poliuretan izolant oferă o bariera eficienta si remarcabila pentru timpul de iarna si a dispersiilor de caldură vara, de la soare.

Detalii Tehnice

isoagri1 (1)

Materiale izolatoare: Spuma poliuretanica

Putere de izolant poliuretanic rigid, poliuretan expandat (PUR), cu urmatoarele standarde de calitate:conductivitate termica standard initiala: λ > 0,020 W/mK (UNI EN de mai sus 12667); total densitate: 40 kg/m3 ±10% (UNI EN 1602); continutul cu celule închise: 90-95% (2856 ASTM); puterea de compresie: >100kPa (UNI EN 1607); stabilitate dimensinala de la -25°C/+80°C < 1% (UNI EN 826)

Material izolant- Fibra de sticla

Fibra de sticla stabilizata UV. Greutate aproximativă de 1000 g/m2 cu fibre de sticla de 25-27% pe foaia generala rostogolire in greutate. Temperatura de operare cuprinsa intre -40/+120 °C. Rezistenta chimica: acizi/optime; alcoolul/optime; alcalini/buna; solventi/bun. Pentru mai multe informatii detaliate este necesar sa se cunoasca natura si concentratia agentului chimic, precum si conditiile de utilizare a mediului. Grosime 0,5 mm. Culoarea alb mat.

isoagriTab

isoagri2 (1)

Suport metalic plat

Otel zincat, pre-vopsite de otel, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10346).
Role din otel inoxidabil, naturale sau de finisaj de satin, grosime intre 0,4 si 0,8 mm (UNI EN 10088).
Role din aliaj de aluminiu, finisaj natural, in relief si pre-vopsit, grosime intre 0,6 si 0,8 mm (UNI EN 485).
Role din cupru, grosime intre 0,5 şi 0,8 mm (UNI EN 1172).