Finishing element

Sistemul

Sistemele de ardezii sau de structuri metalice care utilizeaza panourile sandwich sunt pentru a fi completate cu elemente de finisaj special care sunt necesare pentru etanşeitate la apă, sistemele de fixare şi finisaj estetic. ISOMEC recomandă clienţilor săi toate soluţiile adoptate de către profesionişti. Toate elementele standard sunt pre-vopsite 0,5 mm grosime de otel (pre-vopsite de aluminiu sau de cupru cu grosimea de 0,6 mm sunt furnizate la cerere).

  • Capac de acoperire
  • Contur muchie
  • Muchie bandă
  • Siguranta muchiei
  • Muchie de perete
  • Profilul lateral
  • Profil finisat
  • Rotulele de colţ

finitura1

Capac de chiulasă

Element de închidere a panoului pavilion în zonele sub stresini sant Acesta adaugă perfect estetica şi protecţie crescută în partea de final a plafonului vizibil. Acesta este disponibil în orice grosime şi culoare.

Muchie conturata:

finitura2

Elementul de balama dublă pentru a conecta cele două acoperişuri, conturate şi produse cu trei sau cinci cutele. Dimensiunile standard de lungime 4100 mm, 660 mm lungime. Culoare: ca suprafaţa exterioară a panoului.

Muchie bandă

Singurul element care adera la conturarea zalelor de pavilion pe structuri metalice în zona inferioară. Dimensiunile standard de lungime 4100 mm, 400 mm lungime. Culoare: ca suprafaţa exterioară a panoului.

finitura3Muchie de perete

Singur element conturat pentru a adera la peretele vertical cu pavilionul pe structuri metalice în zona inferioară, conturate si tăiate cu trei sau cinci cutele. Profilul de finisare inferior este de asemenea disponibil. Dimensiunile standard de lungime 4100 mm. Culoare: ca suprafaţa exterioară a panoului.

finitura4

Profil lateral

Utilizat pentru a finaliza partea termica a acoperisului  sau ca foaie de metal cu functionare externa.

finitura5Sant cu suport

Accesoriu pentru acoperisuri, etc, în versiunea pentru sub-sant si pentru ieşirile laterale.

finitura6

Valea santului

Accesoriu pentru partea termo a acoperisurilor cu zale scurte, în versiunea de vale pentru palnia de ieşire.

finitura7

Profil de finisare

Folosite ca baze pentru pereţii externi si partitiile interne.

finitura8Rotulele de colt

Utilizat ca profil de finisare intern sau extern pentru pereti verticali.