Fastening Systems

Sisteme de fixare ale panoului

Utilizarea regulată a panourilor sandwich necesita identificarea celor mai potrivite sisteme de fixare. Pentru a asigura siguranţa, stabilitate şi etanşeitate, sistemul trebuie să fie selectat pe baza tipului de structura suport. Designerul trebuie de asemenea să evalueze condiţiile de utilizare în funcţie de condiţiile climatice locale. În special grija ar trebui oferita la fixarea panourilor cu suporturile de aluminiu sau de cupru şi pentru culori întunecate.

  • Surub standard autofiletant
  • Surub autofiletant UDC cu filet dublu.
  • UND Surub autofiletant din oţel inoxidabil
  • Cappellotti standard

Caracteristici

Surub standard autofiletant

Utilizate în fixarea structurilor de fier pe perete sau ardezii structurilor de suport (standard) sau de lemn sau fier (Standard).Surubul autofiletant cu cap hexagonal, rezistent la coroziune, cu diametru de oţel de 6,3 mm, lungime variabila. El poate fi combinat cu capace inel.

fissaggio1

Surub autofiletant cu filet dublu

Şurubul autofiletant UDC cu filet dublu utilizat în fixarea structurala sau de perete a structurile de suport. C18 este de oţel, filet dublu, auto-şurub de găurire cu strat de suprafaţă Dacromet de categoria A. Diametru 5,5 mm, cap hexagonal cu apă, saiba stransa. Rondela de aluminiu cu inel vulcanizat EPDM. Potrivit pentru fixarea panourilor izolate şi fişele de profil ondulate de metal.

fissaggio2

Surubul autofiletant UND de gaurire din oţel inoxidabil

Utilizate în fixarea structurale de perete sau structurile de suport.Surubul autofiletant C18 de găurire cu strat de suprafaţă Dacromet de categoria A. Diametru între 4.8 şi 6.3 mm, cap hexagonal şi lungime variabila. Potrivit pentru fixarea panourilor izolate şi fişele de profil ondulat de metal pe metal. Necesită instalarea mai scurta şi mai puţina forţa de munca.

fissaggio3

Capacele standard

Utilizate în fixarea structurale de perete sau pe fier sau lemn a structurile de suport. Din oţel zincat, pre-vopsită cu cap cu inel. Acesta este standard furnizat cu vopsea RAL 9002. Utilizat cu şuruburi autofiletante standard. Vopselele personalizate RAL sunt disponibile la cerere.

fissaggio4