Exhaust Vents

Descriere

Gurile de evacuare sunt echipate cu un dispozitiv care permite deschiderea rapidă în caz de incendiu, permiţând oamenilor sa scapae la timp. Acestea accelereaza evacuarea oricarei persoane prezente în clădire, facilitarea serviciilor de incendiu de intervenţie şi reducerea riscului de cadere a structurilor portante datorită acţiunii gazelor fierbinţi. Produsele sunt realizate in conformitate cu norma EN 12101-2.

  • Dimensiunea plafonului: 70×100 cm
  • Dimensiunea evacuarii de podea: 70×100 cm
  • Înălţimea bazei: 30 cm
  • Dimensiunea flanşei: 100×180 cm

Bazele pre-fabricate

Adecvate pentru a asigurarea perfectă a plafonului în jurul luminatoarele impermeabilizare, ele asigura o înaltă rezistenţă la şocuri şi la absenţa de dilatare. Produse din oţel zincat alb şi fibră de sticlă, ele permit difuzia luminii corect. Înălţimea standard de 300 mm, non înălţimile standard sunt furnizate la cerere.

Dispozitiv de deschidere

220V actuatorul electric pentru ventilaţie zilnica. Cursă: 300 mm.

Lucarna

Cupola formata termic disponibila în versiune simplă sau dublă de perete, produsa din foi de policarbonat compact sau în PMMA. Culori disponibile: opal sau curat. Versiunea de perete dublu asigură caracteristici de izolare de maximă etanşeitate de pe întreg perimetrul, se obtine eliminarea aproape completa a fenomenului de canal termic în articulaţii şi absenţa de orice urme de praf sau de infiltrare a insectelor între cele două lucarne ale peretilor.

Cadre

Produse în culori naturale, argintiu-aluminiu, echipat cu balamale pentru ancorarea pe bază.

Inspectia de pavilion

Gură de sistem, inclusiv cadrul şi dispozitivul de deschidere a pistonului.

Features evacuatori