DESPRE NOI

Cautam sa implementam solutii optime pentru domeniul constructii hale, indiferent de tipul acestora. Suntem orientati spre client si dorim sa oferim posibilitati nelimitate de dezvoltare. Mai jos sunt prezentate cateva lucruri despre compania noastra.

S C BASAROM PRODCOM SRL s-a infiintat in anul 1994 cu obiectul de activitate principalTransport rutier de marfuri intern si international cu un capital initial de 18.580 LEI materializat intr-un camion. Ulterior societatea si-a completat obiectul de activitate cu comertul cu amanuntul pentru asigurarea unui capital de lucru permanent cu costuri reduse.

Capitalul social al societatii este in prezent de 500.000 RON, si este detinut in totalitate de catre asociatul unic Pislaru Gabriel.

Rezultatele financiare ale companiei au fost de la infiintare pana in prezent pozitive,  profitul realizat fiind lasat la dispozitia companiei pentru dezvoltare.

MISIUNEA NOASTRA

  • Principala noastra misiune este dezvoltarea continua si pe termen lung  afacerii dumneavostra.
  • Sa oferim calitate si siguranta pentru fiecare produs si fiecare proiect realizat.
  • Sa ne bazam pe incredere reciproca astfel incat parteneriatul sa fie unul de succes si durabil.

Constructiile halelor se realizeaza in termenul stabilit, fapt ce este extrem de important pentru o colaborare de succes si totodata mentinerea imaginii companiei intacte. Planul nostru este extrem de bine pus la punct astfel incat de fiecare data cand aveti vreo nelamurire ne puteti contacta si stabilim impreuna termeni si conditile dorite. Responsabilitatea noastra ca si contractor este sa pastram legatura cu clientii si sa discutam toate detaliile de la inceput. Este util si profesional. Pentru orice informatie in plus pe care doriti sa o aflati ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail/fax sau completand formularul de contact. Speram intr-o buna colaborare!

Cautati servicii de constructie de calitate si la indemana pentru urmatorul dumneavoastra proiect?